Akné és aknés hegek revíziója

Gyors és egyszerű megoldás a tiszta bőrért

 

A Fotona egy olyan lézeres aknékezelési protokollt kínál, amely valóban átfogó megoldást nyújt az akné problémájára. A Fotona pontosan szabályozott Nd:YAG lézere biztonságosan hatol be a bőrbe, és ott hatékonyan célozza meg a túlműködő faggyúmirigyeket, és csökkenti a gyulladásos akné kialakulásának kockázatát.

Az aknés hegek megjelenésének javítására a Fotona egy precíz és kíméletes bőrmegújító kezelésen alapuló kiegészítő lézeres eljárást kínál, amelynek során az Er:YAG lézernyaláb a bőr legfelső mikrorétegeiben abszorbeálódik, majd elpárologtatja a heges bőrfelületet, illetve fokozza a kollagén termelődését a dermiszben.

Gyors eredmények mellékhatások nélkül

A Fotona lézeres kezelés aktív aknénál a fotoszelektív felszívódás és a szabályozott hőhatások révén csökkenti az akné gyulladását. A Fotona nagy teljesítményű Nd:YAG lézere biztonságosan hatol be a bőrbe az optimális kezelési mélységig, hogy ott termikusan és szelektíven elpusztítsa a túlműködő faggyúmirigyeket.

Az Nd:YAG lézeres aknékezelés a penetrációs hőhatásokon túl felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és stimulálja a kollagénrostok újrarendeződését, ami fontos lépés az akné hosszú távú kezelésében.

Kíméletes és hatékony aknés hegkezelés

A problémás aknés hegekre a Fotona Er:YAG lézerhullámhosszán végzett kíméletes, ablatív hegrevízió nyújt ideális megoldást. Az Er:YAG lézerrel biztonságosan és hatékonyan elérhető az a minimális penetrációs mélység, amely az aknés, illetve aknés hegekkel rendelkező bőr felszínének gyengéd megújításához szükséges, és segítségével javul a bőr textúrája és tónusa. A kémiai hámlasztással és a dermabrázióval ellentétben a lézeres bőrmegújító kezelés során pontosan szabályozható a penetrációs mélység. A lézersugár kíméletes módon párologtatja el az aknés heggel fedett bőrfelületet mikrométer vastagságú rétegekben, így felszínre kerül a bőr egészséges, ép, alsóbb rétege. A lézeres bőrmegújító kezelés egy gyors, biztonságos és egyszerű eljárás.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a lézeres aknékezelés teljes skálájának biztosításához, valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés elvégzéséhez:

  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, hihetetlen képességű és teljes értékű rendszert képeznek, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az akné, az aknés hegek és számos egyéb esztétikai és bőrgyógyászati kezelés elvégzésére. Az SP Dynamis modell tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert a lipolízis, a fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljárás elvégzéséhez.
  • StarWalker– A StarWalker VERSA3 és FRAC3 üzemmódjai hatékonyan alkalmazhatók az akné kezelésére. Ezenkívül a StarWalker a szektor legkiemelkedőbb ultra nagy teljesítményű tetoválás- és pigmentelváltozás-eltávolító rendszere, amely köszönhető a MaQX csúcsenergiának, négy színnek és a saját fejlesztésű FracTAT® eljárásnak.
  • TimeWalker®Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési módok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.

Kiváló teljesítmény

Mind az SP Dynamis, mind pedig az SP Spectro részét képezi egy nagy teljesítményű, a bőr hatékonyabb ablációjára alkalmas Er:YAG lézer, amelynél a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az SP Dynamis és az SP Spectro lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, hatékony irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Line és TimeWalker® Fotona4D® termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Acne Scars Treatment
Active Acne Treatment
Active Acne Treatment
Active Acne Treatment
Active Acne Treatment