Bőrmegújító kezelés

TwinLight® frakcionált bőrfiatalítás

 

Az örök ifjúság iránti vágy megteremtette az öregedésgátló kezelések hatalmas piacát. A lézertechnológia legfrissebb fejlesztéseivel most már tartósabb és tudományosan bizonyított módszerek állnak rendelkezésre a bőr természetes szépségének helyreállításához. Az olyan hagyományos kezelésekkel ellentétben, mint például a dermabráció és a vegyi hámlasztás, a lézeres bőrmegújító kezelés egyedi jellemzőivel pontosabban és precízebben felügyelhető a kezelés folyamata.

A bőrmegújító és bőrfiatalító kezelések történhetnek ablatív módokban az Er:YAG lézerrel, illetve nem ablatív módon az Nd:YAG lézerrel a páciens és az orvos által elérni kívánt esztétikai végeredmény függvényében. Ezen felül az ablatív és nem ablatív kezelések kombinálhatóak egy átfogó öregedésgátló eljárás keretében, mint amilyen például a Fotona TwinLight® frakcionált bőrfiatalító rendszer.

A TwinLight® frakcionált bőrfiatalítás bemutatása

Az eddig ismert bőrfiatalító eljárások során nagyobb felületeket kezeltek függetlenül attól, hogy az adott bőrterületen mutatkoztak-e az öregedés jelei vagy sem. Azonban a Fotona forradalmi TwinLight® frakcionált bőrfiatalító módszerével a lézerfény pontosan a bőrhibákat célozza meg, míg a környező egészséges bőrt érintetlenül hagyja. Ezen felül a lézerenergia hője stimulálja a dermiszben az új kollagén termelődését, és a környező, kezeletlen bőr meggyorsítja a rejuvenációs folyamatot.

Egyszerű és hatékony 3 lépéses megoldás

A TwinLight® frakcionált bőrfiatalítás egyszerű, háromlépéses eljárásának optimalizált kialakítása révén a bőr jelentősen simábbá válik és megjelenése frissebb, egészségesebb lesz. A Fotona Nd:YAG lézernyaláb mélyreható hője stimulálja a bőrt és elősegíti annak megújulását, míg az Er:YAG lézernyaláb hatásmechanizmusa új, feszesebb hámréteg képződését teszi lehetővé.

  1. lépés – kondicionálás:Az Nd:YAG lézernyaláb kétszer végigmegy a felületen. A lézer az első áthaladás során rövid ideig stimulálja a bőrt, míg másodszorra áthatol a szöveten, FRAC3®üzemmódban mélyreható hőt sugároz a bőrbe, valamint kondicionálja azt a hatékony frakcionált kezelési szakaszra.

Step 2 – frakcionált terápia: A régi, elhasznált hámréteget frakcionált Er:YAG lézer távolítja el. A precíz mikro-ablációval kialakított csatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni az új hámréteg növekedése során.

  1. lépés – hámlasztás:A bőr ablációját egy kíméletes teljes átmérőjű Er:YAG lézernyaláb végzi el, amely a kezelés befejező lépéseként eltávolítja a felszíni bőrhibákat.

A frakcionált lézerfény segítségével végzett bőrfiatalító eljárással olyan hatás érhető el, amely tökéletesen megfelel páciensei elvárásainak. A módszer rendkívül hatékony és olyan pontosan irányítható, hogy a kezelés során lehetővé válik a bőr rendkívül precíz alakítása. A beavatkozások skálája az egyszerű korrekcióktól a mélyreható kollagén-újrarendeződésig terjed és olyan páciensek számára ideális, akik drasztikus fiatalító hatást várnak, de az agresszív sebészeti vagy kémiai alapú kezelésektől elhatárolódnak. A terápia bármely típusú és tónusú bőrön alkalmazható, minimális lábadozási idővel.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a TwinLight® frakcionált bőrfiatalító kezelés, valamint más bőrmegújító és bőrfiatalító eljárás elvégzésére:

  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, hihetetlen képességű és teljes értékű rendszert képeznek, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális a frakcionált bőrmegújító kezelés és számos egyéb esztétikai és bőrgyógyászati eljárás elvégzésére. Az SP Dynamis modell tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert a lipolízis, a fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljárás elvégzéséhez.
  • TimeWalker®Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési módok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.

Kiváló teljesítmény

Mind az SP Dynamis, mind pedig az SP Spectro részét képezi egy nagy teljesítményű, a bőr hatékonyabb ablációjára alkalmas Er:YAG lézer, amely maximalizálja az ablációs hatékonyságot a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiával, így precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az SP Dynamis és az SP Spectro lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Line és TimeWalker® Fotona4D® termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Periocular Resurfacing Treatment
Perioral Resurfacing Treatment
Resurfacing Treatment