Endovaszkuláris kezelések

Magasabb sikerarány, rövidebb lábadozási idő

A Fotona endovénás lézeres abláció (EVLA) kezelése során az Nd:YAG lézer energiáját a véna belsejébe juttatjuk, amelynek hatására a véna fala összezsugorodik és a véna elzáródik. A lezárt vénát körülvevő egészséges vénák segítségével ezután helyreáll a kezelt terület vérellátása.

Biztonságos, hatékony és minimálisan invazív

Az EVLA elsősorban a lábak nagy vénái esetében hatékony. A lézerenergia optikai szálon és katéteren keresztül jut a vénán belüli kívánt helyre. A lézeres eljárás a visszértágulat kezelésének egyéb sebészeti módszereihez képest kevésbé invazív, kevesebb szövődménnyel jár, és a páciensek jól tolerálják. Ezen felül a lábadozási idő rövid, és a kezelés jó esztétikai eredményekkel jár.

Gyorsabb gyógyulás és magasabb fokú betegelégedettség

A Fotona QCW Nd:YAG lézere kifejezetten jó affinitással abszorbeálódik a hemoglobinban, ezért ideális az endovénás lézeres kezelésekhez. Nagy teljesítményének, szelektivitásának és precizitásának (limitált hőhatás a célszövetben) köszönhetően a diszkomfortérzet minimális, a sikerarány kiemelkedő, a felépülési idő pedig rövidebb.

Az endovénás lézeres abláció kezelések végrehajtására az alábbi Fotona lézerrendszerek a legmegfelelőbbek:

  • A Fotona XP Line lézerrendszerei a hatékonyság fenntartása mellett kibővített kezelési lehetőségekhez, valamint sebészeti és esztétikai eljárások gyorsabb és pontosabb elvégzéséhez kínálnak számos alapvető eszközt. A Fotona többfunkciós XP Dynamis rendszere egy nagy teljesítményű QCW Nd:YAG sebészeti lézert, valamint egy beépített, nem ablatív, hosszú impulzusú Nd:YAG esztétikai lézert tartalmaz, amelyek együttesen rendkívül széles kezelési tartomány lefedését teszik lehetővé.

Kiváló teljesítmény

Mindegyik Fotona Nd:YAG lézer rendelkezik a VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiával, amely a választható impulzusok legszélesebb skáláját nyújtja és nagyobb eljárási biztonságot ad. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A lézerfény négyszögimpulzusai gyorsabban érik el csúcsteljesítményüket, állandó teljesítményt nyújtanak, majd azonnal nullára térnek vissza. Ez hozzájárul a magasabb hosszútávú sikerarányhoz és a rövidebb felépülési időhöz.

A Fotona XP Line és SP Line lézerei 5 kW-ot meghaladó csúcsteljesítményt képesek generálni, így nagyobb sebességet és hatékonyságot biztosítanak a sebészeti eljárások során.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, hatékony irányítását a kezelendő területre. A következő kézi eszközök alkalmasak az XP Line lézerrendszerekkel való használatra:

R27 kézi eszköz: az Nd:YAG lézer energiáját optikai szálon keresztül biztonságosan juttatja el a kezelés helyére. A QCW üzemmódot 400Mm és 600Mm szálakkal támogató Fotona lézerrendszerekhez használható.

R33 Nd:YAG kézi eszköz: impulzus üzemmódban történő használatra készült. A kézi eszköz 2–10 mm-ig változtatható pontmérettel rendelkezik, érrendszeri- és pigmentelváltozások kezelésére, bőrfiatalító kezelésekhez, valamint tartós szőrtelenítéshez ajánlott.

A Fotona emellett egy kezelésjavító szettet is kínál az EVLA kezeléshez, amely biztosítja a Fotona lézer alkalmazói számára a szükséges ismeretanyagot, tartozékokat és teljes eszköztárat, melyek segítségével kellő gyakorlattal és magabiztossággal végezhetik pácienseik kezelését.

A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az XP Line termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Endovascular Laser Ablation
Endovascular Laser Ablation