Érrendszeri elváltozások

 

A lézeres kezelés ma már rutin eljárásként távolít el sokféle érrendszeri elváltozást, ideértve a hemangiomát, valamint érrendszeri malformációkat, például a tűzfoltot, a hajszálértágulatot, értágulatot és az angiomákat.

A tökéletes érrendszeri megoldás

A hosszú impulzusú Nd:YAG lézerek tökéletesen alkalmasak az érrendszeri elváltozások kezelésére. A Fotona hosszú impulzusú Nd:YAG lézerei a bőr 5-6 mm-es mélységéig hatolnak le, így rendkívül hatékony kezelést tesznek lehetővé. Független kutatások kimutatták, hogy az Nd:YAG lézerrel kezelt mély hemangiómás páciensek több, mint 75%-ánál a rendellenesség jelentős mértékben visszahúzódott.

A Fotona számos, hosszú impulzusú Nd:YAG lézerrel rendelkező rendszert kínál, ilyen például az XP Dynamis, amely tökéletesen alkalmas az érrendszeri elváltozások kezelésére. Ezenkívül a Q-kapcsolt KTP kristállyal rendelkező több hullámhosszú QX MAX rendszer is ideális platform az érrendszeri és pigmentált elváltozások eltávolítására.

Biztonságos, hatékony és minimálisan invazív

Érrendszeri elváltozások esetében a megcélzott kromofór az intravaszkuláris oxihemoglobin; így a termikus hatás nagyrészt a bőr vérereire korlátozódik. A lézer energiáját a vénában lévő vér elnyeli, hővé alakul, majd a véna falai megsemmisülnek. Más hullámhosszokhoz képest, amelyek elsősorban a lézió felszíni rétegeit érintik, az Nd:YAG fény a mögöttes vaszkuláris tápláló rendszert is megcélozza, ami fontos a kezelés hosszú távú hatékonyságának biztosításához. Ez a folyamat azért teljesen biztonságos, mert más egészséges vénák ellátják a kezelt területet vérrel, és a szervezet immunrendszere egy zúzódáshoz hasonlóan eltávolítja az elhalt szöveteket.

Az érrendszeri elváltozások eltávolítására az alábbi Fotona lézerrendszerek a legmegfelelőbbek:

  • A Fotona SP Line és XP Line lézerei ideális választást jelentenek, ha a kiváló minőségű esztétikai kezelések elvégzéséhez fontosnak tartja a gyorsaságot és hatékonyság tekintetében nem ismer kompromisszumot. A Fotona SP és XP lézerek középpontjában egy nagy teljesítményű, nem ablatív hosszú impulzusú Nd:YAG és egy sebészeti QCW Nd:YAG lézer áll, amelyek együttesen rendkívül széles esztétikai kezelési tartományt fednek le, beleértve a érrendszeri elváltozásokat és sok más alkalmazást az esztétikai kezelések és a bőrgyógyászat területén. Az SP termékcsalád az Er:YAG lézert is tartalmazza a bőrmegújító és még sok más egyéb kezeléshez.
  • StarWalker– A StarWalker VERSA3, FRAC3 és VERDE üzemmódjai hatékonyan alkalmazhatók többféle érrendszeri elváltozás eltávolítására. Ezenkívül a StarWalker a szektor legkiemelkedőbb ultra nagy teljesítményű tetoválás- és pigmentelváltozás-eltávolító rendszere, amely köszönhető a MaQX maximális lézerenergiának, négy színnek és a saját fejlesztésű FracTAT® eljárásnak.
  • QX MAX– a legnagyobb teljesítményű egyimpulzusos Q-kapcsolt lézer a piacon. Az egy rendszerben négy hullámhosszt ötvöző QX MAX minden szükséges eszközt biztosít a legtöbb pigmentált- és érrendszeri elváltozás, valamint az összetett, többszínű tetoválások hatékony eltávolításához.

Kiváló teljesítmény

Mindegyik Fotona Nd:YAG lézer rendelkezik a VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a lézer energiája a bőr mélyebb rétegeibe hatolva hőhatást fejtsen ki a bőrfelszín károsítása nélkül. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva, a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak, a bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ a termékoldalakon található (lásd a fenti linkeken).

Minden termék

Klinikai eredmények

Hemangioma Treatment
Spider Vein Removal