Fotobiomoduláció és fájdalomcsillapítás

Ideális megoldás a sebgyógyulásra és a fájdalom csökkentésére

A fotobiomoduláció (PBM) klinikailag bizonyított, noninvazív megoldás a sebgyógyulási és fájdalomcsillapítási alkalmazások széles skálájához, amely során az elvégzett eljárások a következő jellemzőkkel bírnak:

 • Rendkívül hatékony fájdalomcsillapítás
 • Noninvazív módszer fokozott sebgyógyulással
 • Gyors és egyszerű
 • Páciens- és orvosbarát

A PBM alacsony energiájú, a látható fény vörös tartományától a közeli infravörös tartományig terjedő fényenergiát használ, amely a sejtek természetes gyógyulási folyamatait, a fájdalomcsillapítást és a gyulladáscsökkentést segíti elő. Ezen túlmenően az eljárás a felgyorsult szöveti regenerációt, a sejtmetabolizmus serkentését, a nyirokkeringés fokozását és a mikrokeringés serkentését eredményezi.

Fotobiomodulációra és fájdalomcsillapításra szolgáló legújabb kézi eszközök

MarcCo

 • Gyors, hatékony és noninvazív kezeléseket tesz lehetővé
 • Különleges, kollimált és homogén nyalábprofilt használ
 • Sterilizálható távtartó a nagyobb biztonság érdekében
 • Modern ergonomikus kialakítás

Három méretben kapható: MarcCo L, MarcCo M, MarcCo S

A Fotobiomoduláció és fájdalomcsillapítás kezelési eljárásai a következő kéthullámhosszos Fotona lézerrendszerekkel végezhetők el:

 • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.
 • SkyPulse®– a kompakt és hordozható Fotona fogászati lézerek olyan új generációja, amely az egyes fogorvosi praxisokhoz szabható. A SkyPulse példa nélkül álló egyszerű használatában kulcsfontosságú a felhasználóbarát, ugyanakkor fejlett és nagymértékben testre szabható interfész, amely egy egyszerű érintéssel teszi lehetővé az előre beállított opciók kiválasztását vagy a kezelési paraméterek beállítását. Fejlett technológia egyszerű köntösben.
 • A Fotona Dynamis Protöbbfunkciós lézerrendszerei egyetlen, különleges képességű és teljes értékű megoldást kínálnak, amely az igen nagy teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájának elvégzéséhez. Az SP Dynamis tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert lipolízishez és számos egyéb sebészeti eljáráshoz.
 • TimeWalker®Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési módok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.
 • TimeWalker®IntimaLaser nőgyógyászati kezelésekre szánt egyedülálló új lézerplatform. A két egymást kiegészítő hullámhosszú lézer (Er:YAG és Nd:YAG) kivételesen sokoldalú – a lehetőségek a kíméletes ablatív kezelésektől a nem ablatív termikus kezelésekig terjednek. Biztonságos, kipróbált és bevált megoldások állnak rendelkezésre többféle nőgyógyászati alkalmazásra a léziók egyszerű eltávolításától a vérzés nélküli nagy pontosságú vágásig.

Klinikai eredmények

Bacterial Cellulitis Treatment
Dental Trauma Treatment
Treatment of facial nerve palsy due to Herpes Zoster infection