Fotona4D®

Többféle üzemmód a jobb eredményekért

Szinergisztikus kezelések két, együttműködő hullámhosszal

A Fotona4D® egy úttörő, nem sebészeti facelifting eljárás, amely fiatalos, természetes megjelenést biztosít. Ha noninvazív, biztonságosabb öregedésgátló megoldást keres, olvasson tovább, vagy látogasson el a Fotona4D® weboldalunkra, ahol átfogóbb információk állnak mind a páciensek, mind az orvosok rendelkezésére.

A Fotona4D előnyei®:

  • Feszesítés és volumennövelés töltőanyagok és toxinok nélkül
  • Teljes lifting kezelés belülről kifelé haladva
  • Azonnali bőrfiatalítás, feszesítés és ragyogás
  • Szebb arcszín
  • Lábadozási idő nincs, vagy csak nagyon rövid
  • Műtét, tűk és érzéstelenítés nem szükségesek

Az Nd:YAG és Er:YAG hullámhosszainak kibővített képességeivel a lézer a kezelés akár négy dimenzióját is lehetővé teszi. A Fotona kiegészítő Er:YAG és Nd:YAG hullámhosszai szinergisztikusan alkalmazhatóak 4 különböző üzemmódban: Ezek a SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® és SupErficial a bőr mélyebb, középrétegi és felületi kötőszöveti struktúráinak kezeléséhez, egyidejűleg megcélozva a bőrhibákat. A többféle kezelési mód a kétdimenziós TwinLight® eljárástól a négydimenziós Fotona4D® eljárásig terjed. A Fotona 4D lézeres kezelése lehetővé teszi a kollagénrostok teljes mértékű összehúzódását, időtálló, lábadozási idő nélküli feszesítő és volumennövelő (ránctalanító) hatással injekciós készítmények nélkül. A négy különleges mód és a két komplementer hullámhossz kombinációja figyelemreméltó „SmoothLiftin” kezelést eredményez.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a Fotona4D® kezeléseinek, valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés végrehajtásához:

  • A Fotona SP Dynamis többfunkciós lézerrendszere egyetlen, különleges képességű és teljes értékű megoldást kínál, amely az ultra-nagy teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájának elvégzéséhez. Az SP Dynamis tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert lipolízishez és számos egyéb sebészeti eljáráshoz.
  • TimeWalker®Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési mód egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.

Kiváló teljesítmény

A Fotona nagy teljesítményű Er:YAG lézere a bőr hatékonyabb ablációjára a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően alkalmas, amelynél precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

A Fotona Nd:YAG lézere a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre.
A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Dynamis és TimeWalker® Fotona4D® termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®