Hegrevízió

The minimally invasive nature of laser scar-revision treatments means that they are

A lézeres hegrevízió minimálisan invazív jellege azt jelenti, hogy a betegek jól tolerálják a kezelést, és a gyorsabb felépülési idő lehetővé teszi, hogy sokkal hamarabb felismerjék a hegrevízió pszichológiai hatásait.

A fény gyógyító erejének kiaknázása

A lézerek segítségével hatékonyan kezelhető többféle hegszövet. Az Er:YAG bőrmegújító kezelés a hegszövet kíméletes ablációjára és a kollagénrostok újrarendeződésének aktiválására használható. Az aknés hegek különösen jól reagálnak az Er:YAG kezelésre. Az Nd:YAG hullámhosszal végzett klinikai kutatások további javulást mutatnak hipertrófiás hegek esetében a heg esztétikai megjelenésében és általános szöveti minőségében, beleértve a bőrpírt, térfogatot, rugalmasságot stb.

Egy szinergikus kezelési megoldás

A Fotona úttörő kéthullámhosszos hegrevíziós kezelése során a nem ablatív Nd:YAG és a frakcionált-ablatív Er:YAG hullámhossz egyetlen átfogó hegkezelési séma részeként működik együtt, és olyan azonnali látható eredményeket produkál, amelyek felülmúlják a hagyományos lézeres és hegkezelési technikákat. A kéthullámhosszos hegkezelési megoldások rendkívül hatékonyak, hiszen nem csak a heg esztétikai megjelenését javítják, hanem segítik a heg tápláló érrendszeri problémáinak feloldását is.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a hegrevíziós kezelésekhez, valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés elvégzéséhez:

  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, különleges képességű és teljes értékű megoldást kínálnak, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideálisak a hegrevíziós és számos egyéb esztétikai és bőrgyógyászati kezelés elvégzésére. Az SP Dynamis tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert a lipolízis, a fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljárás elvégzéséhez.

Kiváló teljesítmény

Mind az SP Dynamis, mind pedig az SP Spectro részét képezi egy nagy teljesítményű, a bőr hatékonyabb ablációjára alkalmas Er:YAG lézer, amelynél a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az SP Dynamis és az SP Spectro lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Line termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Acne Scars Treatment
Facial Scar Treatment
Nasal Scar Treatment