LipLase™

Noninvazív feltöltés a teltebb ajkakért injekció nélkül

• Teltebb, simább ajkak
• Stimulálja a kollagénrostok újrarendeződését
• Beindítja az új kollagén termelését
• Tűk használata és lábadozási idő nélkül

AJAKFELTÖLTÉS

A Fotona SMOOTH® modalitású Er:YAG lézer azonnali látható eredményt nyújt. Az injektálható töltőanyagokkal ellentétben a LipLase kezelés noninvazív, és mesterséges anyagokat sem használ fel, mivel a páciensek ajkaiban termelt saját kollagént célozza meg. Több beállított lépésben elérhető az „ideális ajkak” állapota, mint a teltség, térfogat, megfelelő egyensúly a felső és alsó ajkak között, valamint a jól körülhatárolható ajakszegély.

A még mélyebb kollagénstimulációhoz PIANO üzemmódú Nd:YAG lézer használható, amely a legbiztonságosabb módszer arra, hogy a felszín minimális termikus érintettsége mellett érjük el a mélyebben fekvő bőrszöveteket.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a LipLase és Fotona4D® , valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés elvégzéséhez:

  • A Fotona Dynamis Protöbbfunkciós rendszere egyetlen, különleges képességű és teljes értékű megoldást kínál, amely az ultra-nagy teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájának elvégzéséhez. Az SP Dynamis tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert lipolízishez és számos egyéb sebészeti eljáráshoz.
  • TimeWalker® Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési módok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.

Kiváló teljesítmény

Mind az SP Dynamis, mind pedig az SP Spectro részét képezi egy nagy teljesítményű, a bőr hatékonyabb ablációjára alkalmas Er:YAG lézer, amelynél a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az SP Dynamis és az SP Spectro lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ a Dynamis Pro és TimeWalker® Fotona4D® termékoldalon található.

Klinikai eredmények

LipLase™
LipLase™
LipLase™