NightLase®

Horkolás és alvási apnoé kezelése

A Fotona NightLase® terápiája egy noninvazív, a páciens alvásminőségét javító páciensbarát lézeres kezelés. A NightLase csökkenti az alvási apnoé hatásait, és csökkenti a horkolás amplitúdóját kíméletes, lézerindukált feszesítő hatásának köszönhetően, amelyet a kollagén összehúzódása révén ér el a szájnyálkahártya szövetében.

Egyszerű, biztonságos és hatékony

A Fotona szabadalmaztatott Er:YAG lézermodalitása optimalizálja a lézerimpulzusok hosszát, lehetővé téve a hő biztonságos behatolását a szájnyálkahártya szövetébe. Az eljárás kellően kíméletes, így a szájüregben lévő érzékeny bőrfelületen is használható; ugyanakkor elég erőteljes ahhoz, hogy klinikai kezelésekhez is megfelelően hatékony hőtermelést biztosítson.

A NightLase kezeléseket bármely orvos vagy fogorvos könnyen elvégezheti; a módszer magas sikerességi mutatókkal rendelkezik, alkalmazásával jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase módszer jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, noninvazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoé káros következményeinek enyhítésére.

Egy páciensbarát megoldás

A teljes NightLase terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket egy hathetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A végső, javult állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat, és a terápia megismételhető.

A páciensek a NightLase-t rendkívüli kényelmet és betegelégedettséget kínáló megoldásnak találják. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszerekre a kezelések során. A kíméletes beavatkozás eredményeként páciensei mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a NightLase®, valamint egyéb arcesztétikai kezelésekhez:

  • LightWalker – egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight®endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.
  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, univerzális funkcionalitású rendszert képeznek, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájához elvégzéséhez. Az SP Dynamis modell tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert a lipolízis, a fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljárás elvégzéséhez.

Kiváló teljesítmény

Az összes LightWalker és SP Line rendszer részét képezi egy nagy teljesítményű, az abláció hatékonyságát maximalizáló Er:YAG lézer, amely a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően precízen hangolja össze a „hideg” ablációt, valamint a nem ablatív termikus kezelési arányt. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az egyes lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva, a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ a LightWalker és SP Line termékoldalakon található (lásd a fenti linkeken).

Minden termék

Klinikai eredmények

NightLase®
NightLase®
NightLase®
NightLase®