Onikomikózis

ClearSteps lézeres onikomikózis kezelés

A Fotona ClearSteps onikomikózis kezelése egy forradalmian új, betegbarát módja az onikomikózis (körömgomba) gyógyításának. Az egyszerű és hatékony eljárás az Nd:YAG lézerfény erejét használja fel a fertőzött köröm és bőrszövet egyenletes, teljes mélységében történő felmelegítésére, ami hatékonyan legyengíti, majd elpusztítja a páciens körmét megfertőző parazita gombákat.

Biztonságos és hatékony, mellékhatások nélkül

A körömágy mély, impulzus-üzemű felmelegítése elősegíti a parazita gombák eliminációját. Ezt követően a szervezet természetes növekedési és immunfolyamatai helyreállítják a köröm eredeti, egészséges állapotát. A hagyományos módszerekkel összehasonlítva a lézerfény egyenletesen oszlik el a szövetben; terjedését nem befolyásolják a kémiai diffúzió korlátai (mint a topikális készítményeknél) és hepatotoxikus mellékhatásoktól sem kell tartani (mint az orális gyógyszerek alkalmazásakor).

A ClearSteps kezelés három egyszerű lépésből áll:

  • lépés:Csiszolja le a körömlemezt. Az onikomikózis során a körömlemez eldeformálódik és túlburjánzik, akár meg is vastagodhat. A köröm lecsiszolásával a lézersugár teljes mértékben, akadálytalanul hatol be a kezelendő területre.
  • lépés:Vezesse végig az Nd:YAG lézeres impulzusokat körkörös irányban a körömlemez teljes felületén. A lézernyalábot némi átfedéssel vezesse a teljes felületet lefedése érdekében. A páciens rendszerint enyhe melegségérzetet tapasztal a köröm területén.
  • lépés:Vezesse végig az Nd:YAG lézerimpulzusokat a körömágy körüli területen, illetve a kéz- vagy lábujj körül is. A gombás fertőzés gyakran a körömágyon túl is továbbterjed, ezért az újbóli kialakulás megelőzése érdekében szükséges a környező szövetek kezelése is.

A ClearSteps kezelést általában négy alkalommal szükséges megismételni, egy hetes időközönként. Valamennyi köröm kezelése szükséges minden terápiás alkalom során. A lézerfénnyel hatékonyan kezelhetők a bőrfelületet érintő gombás fertőzések is.

A Fotona ClearSteps onikomikózis kezelése mindegyik Fotona Nd:YAG lézerrel megvalósítható, beleértve az alábbi rendszereket:

  • XP Line– ideális választás, ha fontosnak tartja a kiváló minőségű esztétikai kezeléseket és hatékonyság tekintetében nem ismer kompromisszumot. A Fotona XP lézerek középpontjában egy nagy teljesítményű, nem ablatív hosszú impulzusú Nd:YAG lézer áll, amely kombinálható egy sebészeti QCW Nd:YAG lézerrel az esztétikai kezelések rendkívül széles körének elvégzésére.

Kiváló teljesítmény

Mindegyik Fotona Nd:YAG lézer rendelkezik a VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a lézer energiája a bőr mélyebb rétegeibe hatolva hőhatást fejtsen ki a bőrfelszín károsítása nélkül. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva, a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak, a bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre.

A Fotona emellett egy kezelésjavító szettet is kínál a ClearSteps onikomikózis kezelés mellé, amely biztosítja a Fotona lézer alkalmazói számára a szükséges ismeretanyagot, tartozékokat és teljes eszköztárat, melyek segítségével kellő gyakorlattal és magabiztossággal végezhetik pácienseik kezelését.

A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az XP Line termékoldalon található.

Minden termék

Klinikai eredmények

Onychomycosis Treatment