Pigmentált léziók

Gyors, egyszerű és minimálisan invazív Tx

A pigmentált léziók rendkívül gyakoriak, és túlnyomó többségük jóindulatú. Széles körben ismert az egészségügyben, hogy a jóindulatú pigmentált léziók hatékony eltávolítására a Q-kapcsolt lézerek az ideálisak. A több hullámhosszú, KTP-s frekvencia-duplázással rendelkező Q-kapcsolt lézerrendszerek egyedülálló módon képesek előállítani nagyon rövid intenzív fényimpulzusokat, amelyeket a lézióban lévő kezelendő pigmentek szelektíven nyelnek el.

Négy hullámhossz a legszélesebb körű léziókezeléshez

A Fotona StarWalker és QX MAX lézerrendszerei tökéletesek a pigmentált léziók széles skálájának kezelésére, lehetővé téve a naevus (anyajegy), az érrendszeri elváltozások, a szeplők, a májfoltok és a melasma kezelését. A felületes léziók az 532 nm hullámhosszú lézerrel kezelhetők a leghatékonyabban, míg az 1064 nm-es hullámhossz a mélyebben fekvő elváltozásokra alkalmas.

Biztonságos, hatékony és minimálisan invazív kezelések

Az olyan nehezen kezelhető állapotok esetében, mint a melasma, a StarWalker és a QX MAX különösen hatékony a Q-kapcsolt fény szelektivitása miatt, amely csak a pigmenteket bontja szét, a sejteket nem. Ez azt jelenti, hogy a pigmentbontás bőrabláció nélkül is lehetséges és ez az egyedülálló tulajdonság más kezelési lehetőségeket is biztosít, mint például az összetett, többszínű tetoválások biztonságos és hatékony eltávolítását.

A Q-kapcsolt lézerek mellett az Er:YAG lézerek is alkalmasak a keratózisok, az anyajegyek és egyéb pigmentált léziók ablációjára az epidermisz és a dermisz szabályozott és viszonylag vérmentes eltávolításával. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az Er:YAG lézerek nagyon hatékonyak a keratózisok kezelésében, akár 93%-os klinikai és szövettani javulás is elérhető egyetlen kezelés után.

pigmentált léziók eltávolítására az alábbi Fotona lézerrendszerek a legmegfelelőbbek:

  • StarWalker– A StarWalker MaQX csúcsenergiája, négy színe és saját fejlesztésű innovatív megoldásai a StarWalkert egy ágazatvezető, ultra-teljesítményű pigmentált lézió-eltávolító rendszerré teszi.
  • A Fotona QX MAXrendszere a legnagyobb teljesítményű egyimpulzusos Q-kapcsolt lézer a piacon. Az egy rendszerben négy hullámhosszt ötvöző QX MAX minden szükséges eszközt biztosít a legtöbb pigmentált- és érrendszeri elváltozás, valamint az összetett, többszínű tetoválások hatékony eltávolításához.
  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, hihetetlen képességű esztétikai megoldást kínálnak a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG, Nd:YAG és QCW* Nd:YAG lézerek kombinált erejével; ideálisak keratózisok, anyajegyek és egyéb pigmentált elváltozások kezelésére, valamint számos kiegészítő esztétikai, bőrgyógyászati és sebészeti eljáráshoz.

Kiváló teljesítmény

A nagy energiájú, egyetlen nanoszekundumos impulzustechnológia sokkal hatékonyabb a pigmentek eltávolításában, mint a több impulzussal működő, hasonlóan nagy energiát generáló lézerek. A StarWalker és a QX MAX nagy energiájú, egyimpulzusos Q-kapcsolt lézerei lehetővé teszik nagyobb pontméretnél is a hatékonyságot, mert a lézerfény nem szóródik szét a bőrszövetben. A nagy energiájú egyszeri impulzusokkal több és mélyebben elhelyezkedő pigment célozható meg és távolítható el.

A nagyenergiájú lézerimpulzusok lehetővé teszik a nagyobb pontméretek használatát, így kevesebb fluxus is elég a hatékony működéshez.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciálisan tervezett, fejlett és könnyen használható titán kézi eszköz termékcsaládja lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, pontos, ellenőrzött és hatékony eljuttatását a kezelendő területre.

*A QCW az SP Spectro választható funkciója.

Klinikai eredmények

Actinic Keratosis Treatment
Melasma Treatment
Nevus of Ota Treatment
Pigmented Lesions Treatment
Solar Lentigo Treatment