SmoothEye®

Egy nem ablatív Fotona SMOOTH® üzemmódú kezelés a szemkörnyék bőrének feszesítésére

  • A szemkörnyék bőrének azonnali felfrissülése és feszessége
  • Stimulálja a kollagén újrarendeződését és az új kollagénrostok képződését
  • Lábadozási idő nincs, vagy csak minimális
  • Kíméletes, gyors és noninvazív
  • Biztonságos és precízen ellenőrzött

FESZESÍTÉS

A Fotona SMOOTH® modalitású Er:YAG lézere noninvazív módon csökkenti a szemkörnyéki ráncokat. A nem ablatív Er:YAG SMOOTH® üzemmód stimulálja kollagén újrarendeződését és kontrakcióját. A teljes szemkörnyéki régiót kezeljük, beleértve a szem feletti, alatti és oldalsó területeket is. A terápiát a betegek nagyon jól tolerálják, kellemetlenséget nem jelentettek.

 

Mi a SmoothEye®?

A SmoothEye® egy új és izgalmas nem ablatív Fotona SMOOTH® üzemmódú kezelés a szemkörnyék bőrének feszesítésére és a szem körül megjelenő ráncok csökkentésére. A SmoothEye® kezelés jelentős mértékben feszesíti a szemhéjak és a szemkörnyék laza, érett bőrszövetét, mindezt minimális lábadozási idővel, vagy lábadozási idő nélkül és a páciensek kényelmének maximalizálásával, így ez a kezelés egy rendkívül keresett, noninvazív kozmetikai eljárássá vált.

Néhány kezelést követően a bőr rugalmasságának, általános szerkezetének javulása és térfogatának növekedése figyelhető meg, miközben a szemkörnyéki ráncok mennyisége jelentős mértékben csökken.

A Fotona SMOOTH® üzemmód előnyei

A Fotona forradalmi, nem ablatív SMOOTH® üzemmódja a bőrt „pillekönnyű”, kímélő, nem ablatív módon kezeli, vérzés nélkül és pontosan szabályozott hőleadás mellett. Az optimális energiát egy egyedi, szubszekundumos hosszúságú impulzussorozat adja, amely megakadályozza a felületi hő megnövekedését, és a szövet több száz mikrométeres zónájának homogén felmelegítését éri el.

A Fotona SMOOTH® üzemmód ideális a bőrfeszesítésre. Az intenzív, irányított felszíni szövetfelmelegítés stimulálja a kollagénrostok újrarendeződését és beindítja az új kollagénrostok képződését. Az eredmény a ráncok általános csökkenése és a petyhüdt bőr fokozott rugalmassága a szemkörnyéki kezelt területeken.

 

SmoothEye® – az első lépések

A SmoothEye® technológia alkalmazása a Laser and Health Academy oktatóközpont kurzusán sajátítható el a Fotona minimálisan invazív esztétikai kezeléseinek alkalmazására felkészítő workshop részeként, az orvosi lézertechnológia használatában jártas szakértők irányítása alatt. Az átfogó workshop, amelynek során a résztvevők élő bemutatókon vesznek részt és mélyreható tudásra tesznek szert a lézer-szövet interakciók területén, kellő betekintést nyújt a noninvazív esztétikai kezelések, valamint a Fotona lézerrendszerek segítségével elvégezhető egyéb eljárások alapismereteibe.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a Fotona4D®, valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés elvégzéséhez:

  • A Fotona Dynamis Protöbbfunkciós rendszerei egyetlen, különleges képességű és teljes értékű megoldást kínálnak, amely az ultra-nagy teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájának elvégzéséhez. Az SP Dynamis tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert lipolízishez és számos egyéb sebészeti eljáráshoz.
  • TimeWalker®Fotona4D® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési módok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®, SmoothEye® és LipLase.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre.
A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ a Dynamis Pro és TimeWalker® Fotona4D® termékoldalon található.

Klinikai eredmények

SmoothEye®
SmoothEye®
SmoothEye®
SmoothEye®