Tartós szőrtelenítés

FRAC3® szőrtelenítés

A Fotona nagy teljesítményű Nd:YAG lézerrendszerei a FRAC3® technológiával a hatékonyság új standardjait vezették be a biztonságos és hatékony szőrtelenítés megvalósításával – egy olyan innovatív rendszer segítségével, amely a szőrtüszőket hatékonyan megcélozva szelektív és homogén fototermolízis kombinációjával fejti ki hatását.

Minden bőrtípusnál biztonsággal alkalmazható

A Fotona Nd:YAG lézere forradalmi impulzusvezérlő technológiát ötvöz egy saját fejlesztésű, háromdimenziós kezelési mintázattal (FRAC3®) a biztonságos és hatékony szőrtelenítés érdekében. Más hullámhosszokkal ellentétben csak az Nd:YAG biztonságos minden bőrtípuson. A Fotona innovatív rendszere hatékonyan célozza meg a felületi kezelések területét, miközben a környező szövetrészekre nem fejt ki hatást.

A szőrtelenítő kezelések sikere nagyban függ a páciens bőrének és szőrének típusától, valamint a kezelőorvos készségeitől és kezelői szakértelmétől. A legtöbb páciensnél a nemkívánatos szőrzet jelentős ritkulása várható, és a jövőbeli szőrzetnövekedés gyérebb és világosabb, a korábbinál sokkal kevésbé hangsúlyos lesz.

Nagy teljesítményű szőrtelenítés

A Fotona speciális, nagy teljesítményű S-11 szkennerével kombinálva gyorsan és hatékonyan kezelhet nagy területeket, például a lábakat, a hátat és a mellkast, a lézeres kezeléseket az egyik legköltséghatékonyabb hosszú távú szőrtelenítő megoldássá téve. A Fotona nagy csúcsteljesítményű lézerimpulzusai biztosítják a nagy pásztázási területek egyenletes lefedéséhez szükséges sebességet és a hatásfokot. A kezelt terület méretétől függően három-öt kezeléssel, köztük hat-nyolc hetes szünettel jelentős esztétikai és klinikai eredmények érhetők el.

A Fotona alábbi Nd:YAG lézerrendszerei ideálisak a tartós szőrtelenítéshez, valamint egyéb esztétikai kezelésekhez:

  • A Fotona SP Line és XP Line lézerei ideális választást jelentenek, ha a kiváló minőségű esztétikai kezelések elvégzéséhez fontosnak tartja a gyorsaságot és hatékonyság tekintetében nem ismer kompromisszumot. A Fotona SP és XP lézerek középpontjában egy nagy teljesítményű, nem ablatív hosszú impulzusú Nd:YAG és egy sebészeti QCW Nd:YAG lézer áll, amelyek együttesen rendkívül széles esztétikai kezelési tartományt fednek le, beleértve a szőrtelenítést és sok más alkalmazást az esztétikai kezelések és a bőrgyógyászat területén. Az SP termékcsalád az Er:YAG lézert is tartalmazza a bőrmegújító és még sok más egyéb kezeléshez.
  • StarWalker– A StarWalker VERSA3, FRAC3 és MaQX üzemmódjai hatékonyan alkalmazhatók az arcon található szőrzet eltávolítására. Ezenkívül a StarWalker a szektor legkiemelkedőbb ultra nagy teljesítményű tetoválás- és pigmentelváltozás-eltávolító rendszere, amely köszönhető a MaQX maximális lézerenergiának, négy színnek és a saját fejlesztésű FracTAT® eljárásnak.

Kiváló teljesítmény

Mindegyik Fotona Nd:YAG lézer rendelkezik a VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a lézer energiája a bőr mélyebb rétegeibe hatolva hőhatást fejtsen ki a bőrfelszín károsítása nélkül. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva, a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak, a bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, jól szabályozott és optimális irányítását a kezelendő területre. A Fotona emellett egy kezelésjavító szettet is kínál a FRAC3® szőrtelenítő kezeléshez, amely biztosítja a Fotona lézer alkalmazói számára a szükséges ismeretanyagot, tartozékokat és teljes eszköztárat, melyek segítségével kellő gyakorlattal és magabiztossággal végezhetik pácienseik kezelését.

A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Line és XP Line termékoldalon található.

Klinikai eredmények

Permanent Hair Reduction
Permanent Hair Reduction
Permanent Hair Reduction