Tetováláseltávolítás

Hatékony és biztonságos megoldás színes tetoválásokra

 

Az összetett és több színből álló tetoválások hatékony eltávolítására a Q-kapcsolt lézerek az ideálisak. A több hullámhosszú, KTP-s frekvencia-duplázással rendelkező Q-kapcsolt lézerrendszerek egyedülálló módon képesek előállítani nagyon rövid intenzív fényimpulzusokat, amelyek ártalmatlanul áthaladva a bőr felső rétegein szelektíven elnyelődnek a kezelendő pigmentekben.

A legmagasabb energia a maximális hatékonyságért

A Fotona Q-kapcsolt lézertechnológiája nagy energiájú nanoszekundumos impulzusaival hatékonyan távolít el sokféle tetoválást. Az igen nagy energiájú terjedelmesebb pontméretek felhasználásával elérhetők és eltávolíthatók a mélyebben elhelyezkedő pigmentált struktúrák és a lézeres kezelési hatásfok és hatékonyság egy alkalom alatt a jelentősen megnő.

Különböző hullámhosszok színes tetoválásokhoz

A Fotona Q-kapcsolt lézerei négy hullámhosszt kínálnak egy rendszerben – így gyakorlatilag az összes gyakran használt festékszín kezelésére alkalmasak. Az extrém rövid energiaimpulzusok hatására a festékpigmentek kisebb részecskékre esnek szét, amelyeket aztán a szervezet saját immunrendszere eltávolít. A legtöbb tetoválási eljárás csak néhány percet vesz igénybe, de általában több kezelésre van szükség a tetoválás teljes eltávolításához. A kezelések között szükséges háromhetes szüneteket tartani, amely alatt a szervezet eltávolítja a pigmentmaradványokat.

Szabadalmaztatott technológia a biztonságosabb és pontosabb kezelésekhez

A nyalábprofil homogenitása biztosítja a nagyobb biztonságban elvégezhető lézeres kezelést, hiszen a lézerenergia egyenletesen oszlik el a kezelt területen. Az epidermalis károsodás minimálissá válik, és a vérzés, szövetfröccsenés, illetve a bőr tranziens szöveti elváltozásainak kockázata csökken. A Fotona fejlett, Q-kapcsolt lézertechnológiája a majdnem teljesen homogén nyalábprofil előállításához olyan úttörő megoldásokra támaszkodik, mint a szabadalmaztatott OPTOflex® és Vákuumcellás technológiák.

A tetováláseltávolítási kezelések végrehajtására az alábbi Fotona lézerrendszerek a legmegfelelőbbek:

  • StarWalker– A StarWalker MaQX csúcsenergiája, négy színe és saját fejlesztésű FracTAT® eljárása a StarWalkert egy ágazatvezető, igen nagy teljesítményű lézeres tetováláseltávolító rendszerré teszi.
  • QX MAX– a legnagyobb teljesítményű egyimpulzusos Q-kapcsolt lézer a piacon. Az egy rendszerben négy hullámhosszt ötvöző QX MAX minden szükséges eszközt biztosít a legtöbb pigmentált- és érrendszeri elváltozás, valamint az összetett, többszínű tetoválások hatékony eltávolításához.

Kiváló teljesítmény

A nagy energiájú, egyetlen nanoszekundumos impulzustechnológia sokkal hatékonyabb a pigmentek eltávolításában, mint a több impulzussal működő, hasonlóan nagy energiát generáló lézerek. A StarWalker és a QX MAX nagy energiájú, egyimpulzusos Q-kapcsolt lézerei lehetővé teszik nagyobb pontméretnél is a hatékonyságot, mert a lézerfény nem szóródik szét a bőrszövetben. A nagy energiájú egyszeri impulzusokkal több és mélyebben elhelyezkedő pigment célozható meg és távolítható el.

A nagyenergiájú lézerimpulzusok lehetővé teszik a nagyobb pontméretek használatát, így kevesebb fluxus is elég a hatékony működéshez és a nem kívánt mellékhatások, mint a vérzés, szövetfröccsenés, illetve a szöveti elváltozások kockázata csökken.

Ezen túlmenően a Fotona szabadalmaztatott FracTAT® tetováláseltávolító eljárásának végrehajtásával a kezelési hatásfok és hatékonyság egy alkalom során tovább maximalizálható.

A Fotona innovatív FracTAT® eljárása az ASP-meghajtású StarWalker lézerrendszerrel hajtható végre. Először mikroméretű lyukakat fúr a bőrbe egy speciális ablatív lézeres kézi eszköz a MaQX10 lézerimpulzusok segítségével. A mikroméretű lyukak nyomáskiegyenlítőkként szolgálnak, amelyeken keresztül a gázok túlnyomás nélkül távozhatnak. Ez lehetővé teszi, hogy a lézer elérje a mélyebben fekvő pigmenteket, és megkönnyíti a színes pigmentek gyorsabb eltávolítását a bőrből.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciálisan tervezett, fejlett és könnyen használható titán kézi eszköz termékcsaládja lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, pontos, ellenőrzött és hatékony eljuttatását a kezelendő területre.

Klinikai eredmények

Tattoo Removal
Tattoo Removal
Tattoo Removal
Tattoo Removal