TightSculpting®

Lézeres alakformálás és bőrfeszesítés

A Fotona TightSculpting® egy különleges kettős hullámhosszú, noninvazív bőrfeszesítő és alakformáló lézerkezelés, amely bármely testfelületen alkalmazható. Az exkluzív modalitásban irányított lézersugarak összehangolt hatásmechanizmusa kimagasló eredményt nyújtva végzi el a zsírsejtek hipertermikus úton történő eliminálását és a kollagénrostok újrarendeződését.
Az eljárás gyorsan, biztonságosan és hatékonyan elvégezhető noninvazív alternatívája a lézeres lipolízisnek, azonban ez a módszer fogyóeszközök használatát nem igényli, lábadozási idő pedig nincs.

Első lépés: Mélyreható bőrfeszesítés és zsírszövetcsökkentés a PIANO® üzemmódú impulzusok alkalmazásával

Az egyedülálló, extra hosszú impulzusidejű Nd:YAG lézerüzemmódot kényelmes, biztonságos és gyors homogén szövetmelegítésre tervezték: a lézerfény energiája a subcutan zsírsejt-anyagcsere serkentésére irányul, miközben az epidermisz sértetlen marad. A PIANO® üzemmód a másodpercek tartományába emeli a lézerimpulzusok időtartamát, ami teljes vastagságú szövetmelegítést és általános szinergisztikus feszesítő hatást eredményez.

Második lépés: A megereszkedett bőrfelszín korrekciója SMOOTH® üzemmódú impulzusok alkalmazásával

A kezelés második lépését a forradalmian új, nem ablatív Er:YAG SMOOTH® üzemmódú lézerfény segítségével végzik, amely ideális a bőrfeszesítésre. Az intenzív, irányított felszíni szövetfelmelegítés stimulálja a kollagénrostok újrarendeződését és beindítja az új kollagénrostok képződését. Mindezen folyamatok a petyhüdtség általános csökkenését és a rugalmasság fokozódását eredményezik a kezelt területeken.

Csúcsteljesítményű kiegészítők a kezelések gyorsabb és precízebb kivitelezése érdekében

A Fotona innovatív MatrixView® hőmérséklet-monitorja hatékony és pontosan szabályozott kezelést tesz lehetővé a páciensek legtökéletesebb kényelmének és biztonságának megteremtése mellett. A szkenner üzemmóddal kiegészített TightSculpting® eljárás a többféle alakzatban és méretben állítható szkennelési terület-funkció jóvoltából lehetővé teszi a nagyobb testfelületek egyidejű kezelését. A Fotona SP Dynamis Pro lézerrendszer, az R34-T kézi eszköz, az S11-T szkenner és a MatrixView® hőmérséklet-monitor együttes használatával olyan nyerő kombináció alakítható ki, amely lehetővé teszi valamennyi eljárás maximális hatékonysággal történő végzését.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a lézeres aknékezelés teljes skálájának biztosításához, valamint számos más bőrmegújító és bőrfiatalító kezelés elvégzéséhez:

  • A Fotona SP Line többfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, hihetetlen képességű és teljes értékű rendszert képeznek, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek erejével ideális az akné, az aknés hegek és számos egyéb esztétikai és bőrgyógyászati kezelés elvégzésére. Az SP Dynamis modell tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert a lipolízis, a fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljárás elvégzéséhez.

Kiváló teljesítmény

Mind az SP Dynamis, mind pedig az SP Spectro részét képezi egy nagy teljesítményű, a bőr hatékonyabb ablációjára alkalmas Er:YAG lézer, amelynél a szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiának köszönhetően precízen hangolható össze a „hideg” ablációs, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az SP Dynamis és az SP Spectro lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kézi eszközök és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, hatékony irányítását a kezelendő területre. A kézi eszközökről és egyéb tartozékokról további információ az SP Line termékoldalon található.

Minden termék

Klinikai eredmények

TightSculpting
TightSculpting
TightSculpting
TightSculpting