SP Dynamis

A többfunkciós rendszerek új generációja

A Fotona SP Dynamis lézerrendszer kialakításának köszönhetően minden jelentősebb esztétikai kezelés elvégzésére alkalmas. A két egymást kiegészítő lézerhullámhossz kombinálásával az SP Dynamis egy rendkívül sokoldalú, többcélú esztétikai platformként működik, amely kivételesen széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik az esztétika, a sebészet és a nőgyógyászat területén. A Fotona Nd:YAG hullámhossza hatékonyan éri el a bőr legmélyebb rétegeit, míg az Er:YAG hullámhossz ideális a felületi problémák eltüntetésére, ezáltal vizuálisan vonzó, hosszan tartó eredményeket érhetünk el.

Maximális teljesítményt nyújtó esztétikai kezelések

A Fotona aranystandard Nd:YAG lézertechnológiája biztosítja az esztétikai alkalmazások, többek között a bőrfiatalítás a szőrtelenítés, valamint az akné, és az érrendszeri kezelések széles körének elvégzéséhez szükséges energiát és teljesítményt. A Fotona nagysebességű L-Runner Pro és S-11 Nd:YAG Szkennerje mögött az SP Dynamis Nd:YAG lézere áll, így a nagy felületen végzett kezelések során maximális eljárási sebességet, biztonságosságot és hatékonyságot érhetünk el. Sőt, a forradalmian új, ultra-hosszú impulzusú Fotona PIANO üzemmód lehetővé teszi a mélyrétegi szövetek nagyobb területen egyszerre történő Nd:YAG felmelegítését, miközben az epidermisz biztonságban és sértetlenül marad.

Az SP Dynamis a harmadik generációs Er:YAG lézeres bőrmegújító kezelés erejét is felszabadítja precíz, mikrométer vastagságú rétegekre bontott ablációs vezérlésével. A felületi- és mélyhámlasztás, a nem ablatív és teljesen ablatív, valamint a teljes mezős és frakcionált bőrmegújítás funkciókkal a kezelések bármilyen dermatológiai állapot esetében kivételes eredménnyel járnak. A szabadalmaztatott megoldások, mint például a VSP (Változó négyszögimpulzus) technológia és a legújabb Fotona Smooth® üzemmód csak néhány azon jellemzők közül, amelyek az SP Dynamis rendszert az Er:YAG lézertechnológia élvonalába helyezik.

QCW üzemmód sebészeti alkalmazásokhoz

A nagy teljesítményű infravörös Er:YAG és Nd:YAG lézerek mellett az SP Dynamis a piacon elérhető egyik legerősebb infravörös QCW (Kvázi-folyamatos hullámú) Nd:YAG sebészeti lézert is tartalmazza.* A sebészek régóta szívesebben dolgoznak infravörös lézerekkel páratlan hatékonyságuk, egyidejű fertőtlenítő képességük és kiemelkedő klinikai eredményeik miatt. A Fotona speciálisan tervezett sebészeti kézi eszközeivel az SP Dynamis ideális teljesítményjellemzőket és infravörös hullámhossz-kombinációt kínál a sebészeti kezelési lehetőségek kivételesen széles skálájához.

A QCW Nd:YAG hullámhossza változatos sebészeti alkalmazások elvégzéséhez ideális, a nagy pontosságú vágástól a kimetszésen át a fejlettebb endo-eljárásokig, mint például a lézeres lipolízis, endovénás lézeres abláció stb. A kiegészítő Er:YAG hullámhossz hegesedéssel és varratokkal nem járó, rendkívül precíz sebészeti ablációt tesz lehetővé. A kezelések gyorsabbak és nem olyan invazívak, mint a hagyományos technikák, ezenkívül az SP Dynamis felhasználóbarát felülete és testre szabható előzetes memóriabeállításai segítségével a sebész munkája könnyebbé és kevésbé megterhelővé válik.

Választható kiegészítők nőgyógyászati alkalmazásokhoz

A Fotona SP Dynamis lézere a nőgyógyászat területén kiemelkedően teljesít, hiszen bizonyítottan képes számos érintésmentes, noninvazív eljárás elvégzésére nagyobb betegkomfort, csökkent állásidő és gyorsabb felépülés mellett. Az Er:YAG lézer a méhnyak és a hüvely rendellenességeinek, valamint a HPV léziók, pigmentációk és neoplasztikus elváltozások kezelésére ideális. Egyedülálló fertőtlenítő képessége miatt akár fertőzött szöveteken is alkalmazható. Az Nd:YAG lézer lágyszöveti műtétekhez, például laparotómiához, laparoszkópos és hiszteroszkópos eljárásokhoz, valamint kozmetikai nőgyógyászati eljárásokhoz használható. Az SP Dynamis egymást kiegészítő lézerhullámhosszai együttesen valósítják meg a kezelési lehetőségek széles skáláját a leggyakoribb nőgyógyászati problémák hatékony gyógyítására alkalmazott teljesen új megközelítésekre is kiterjedően.

Könnyű használatra kifejlesztve

Tökéletes klinikai eredmények páratlan sebességgel és hatékonysággal társulva: az SP Dynamis intuitív, könnyen használható interfésze testre szabható előzetes memóriabeállításokat tartalmaz a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében. A professzionális kézi eszközök, a könnyen kiválasztható üzemmódok és egyéb speciális funkciók tovább fokozzák a Fotona lézerrendszerek precizitását és teljesítményét, így a kezelések optimális klinikai hatékonysággal és páratlan irányítással végezhetők.

Az SP Dynamis jellemzői:

  • Egy egyedülállóan hatékony és teljes körű esztétikai platform, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézereket kínálja.
  • Kialakításának köszönhetően alkalmas az esztétikai kezelések és a bőrgyógyászat legszélesebb körű alkalmazásaihoz, ideértve a Fotona SMOOTH® nagy sebességű, minimálisan ablatív koagulációs rendszereket és a FRAC3® nem ablatív bőrfiatalító kezeléseket is.
  • Tartalmaz továbbá endovénás lézeres ablációra, lipolízisre és egyéb sebészeti eljárásokra alkalmas kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert.
  • Testre szabható előzetes memóriabeállítások a gyakran használt alkalmazásokhoz.
  • Egységes nyalábprofil szabadalmaztatott Vákuumcellás Technológiával.
  • Szabadalmaztatott VSP és EFC technológia a maximális biztonságért és pontosságért.
  • Az OPTOflex® kar növeli a precizitást és a pontosságot.
  • Vezeték nélküli lábkapcsoló.

A Fotonánál az SP Dynamis kompaktabb és kisebb teljesítményű változata is elérhető, ez az SP Spectro, amely ugyanazt a legkorszerűbb Er:YAG és Nd:YAG lézertechnológiát tartalmazza (választható sebészeti QCW Nd:YAG lézerrel) egy rendkívül fejlett és kompetens csomagban az esztétikai kezelések teljes skálájával egészen kivételes áron.

*A QCW az SP Dynamis alaptartozéka, az SP Spectro esetében választható.

  SP Dynamis SP Spectro
Er:YAG
Energia 3 J 3 J
Szkenner F-Runner, S-Runner F-Runner, S-Runner
Üzemmódok Teljes mezős, Frakcionált, SMOOTH, TURBO Teljes mezős, Frakcionált, SMOOTH, TURBO
Nd:YAG

 

 

Teljesítmény 80 W 35 W
Szkenner S-11, L-Runner Pro S-11
Üzemmódok LP, FRAC3®, QCW, PIANO LP, FRAC3® (QCW, választható PIANO)

Optimális hullámhossz-kombináció – a kiváló eredményekért

Az SP Dynamis nagy teljesítményű Er:YAG lézere eredendően pontosabb bőrfelszíni ablációt biztosít, mint bármely egyéb lézertechnológia. Az Er:YAG energiáját a víz — a bőrmegújító kezelés fő kromofórja — nagy mértékben abszorbeálja, ezért mikrométeres pontossággal, nagyon csekély hővezetés mellett tudja elpárologtatni a bőrt. Ez minimálisra csökkenti a felépülési időt, valamint az olyan nemkívánatos hatásokat, mint a hipopigmentáció és az állandó eritéma. Az SP Dynamisban a Fotona szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiájával precízen hangolható össze a „hideg” és „meleg” abláció, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

A Fotona Nd:YAG lézere a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A bőrszövetbeli homogén, illetve a melaninbeli alacsony abszorpciójának köszönhetően biztonságosan használható valamennyi bőrtípuson. A hagyományos technológiákkal összehasonlítva a Fotona saját fejlesztésű Nd:YAG VSP impulzusai gyakorlatilag azonnali hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak.

Szabadalmaztatott megoldások – a maximális biztonságért és pontosságért

Az SP Dynamisban a Fotona exkluzív VSP és EFC technológiáival biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott paramétereket a rendszer biztonságosan és pontosan juttatja a kívánt helyre a teljes kezelési ciklus során, így páratlan biztonságot és a rendszer képességeibe vetett teljes bizalmat érhetünk el. Sőt, az SP Dynamis nagy energiatermelő kapacitásának köszönhetően az optimális eljárási sebesség és hatékonyság a rendszer maximális kapacitásának töredékével elérhető, így a rendszer tartósabbá válik és alacsonyabb működési költségekkel üzemeltethető.

Innovatív impulzusmódok – a nagyobb teljesítményért

A legmodernebb szkennerek és a frakcionálásra vonatkozó opciók segítségével a többfunkciós Fotona SP Dynamis valóban átfogó megoldást kínál az Ön praxisának. A Fotona TURBO üzemmódja a nagy felbontású frakcionált kezelésekhez és Fotona SMOOTH üzemmódja a minimálisan ablatív koagulációs eljárásokhoz a kezelési lehetőségek új szintjét jelenti. Akár egy művész a színeket, Ön pontosan vegyítheti a hideg ablációt és a termikus hatásokat a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Ezen túlmenően az Nd:YAG lézer lehetővé teszi a FRAC3® nem ablatív bőrfiatalító kezelések elvégzését is, amely úttörő frakcionált megközelítést jelent az öregedésgátló és esztétikai kezelések területén. Ezen eljárás során a legapróbb, életkorral járó bőrinhomogenitások kezelése a környező bőr minimális mértékű károsodásával jár, biztosítva ezzel a kiváló eredményt és gyorsabb felépülést.

Fejlett kézieszköz-technológia – a páratlan irányításért

A csúcsminőségű biokompatibilis anyagok, például a titán és az arany felhasználásával készült Fotona innovatív kézieszköz-technológia optimalizálja a lézerimpulzusok kezelési területre juttatását.