StarWalker® MaQX

Ultra nagy teljesítményű Q-kapcsolt lézerrendszer

A négy egymást kiegészítő hullámhossz és 14 lézeres üzemmód kombinációja révén a StarWalker egy rendkívül sokoldalú, többfunkciós rendszerként működik, amely az esztétikai alkalmazások széles skálájának végrehajtására alkalmas. A StarWalker energiája, négy színe és szabadalmaztatott FracTAT eljárása a StarWalker‑t az iparág vezető tetoválás eltávolító lézerrendszerévé is teszi.

Bevezetése óta a Fotona QX MAX egy ultrateljesítményű Q-kapcsolt lézerrendszerként vált ismertté világszerte. A StarWalker a következő fontos fejlődési lépés, amely a rendszert egy még magasabb szintre emeli.

A StarWalker harmadik generációs technológiája a Fotona VSP (Változó négyszögimpulzus) impulzus-időtartam módjainak páratlan választékát kombinálja az ASP forradalmi technológiájával, hogy a lézerimpulzusok időbeli struktúráját a lézer–szövet kölcsönhatás biofotonikus dinamikájához igazítsa. A StarWalker példátlan, 10 J értékű Q-kapcsolt energiát képes leadni egyetlen óriási strukturált MaQX impulzusban az epidermális és pigmentált elváltozások kezelésére, és hosszú impulzusú infravörös VERSA3 és zöld VERDE üzemmódokban is használható fejlett érrendszeri kezelésekhez.

ASP: Harmadik generációs technológia

A StarWalker® és a korszakalkotó ASP (Adaptív strukturált impulzus) technológia kozmikus előrelépés az orvostechnikai és esztétikai lézeriparban.

Ez a harmadik generációs technológia a Fotona VSP (Változó négyszögimpulzus) technológia impulzus-időtartam módjainak páratlan választékát kombinálja az ASP forradalmi technológiájával, hogy a lézerimpulzusok időbeli struktúráját a lézer–szövet kölcsönhatás biofotonikus dinamikájához igazítsa.

Egy pikoszekundumos lézer teljesítménye egy Q-kapcsolt lézer energiájával

A StarWalker egyedi TMD (Transzverzális módusú megkülönböztetésű) lézerrezonátor-technológiájával kombinált ASP technológia nagyon rövid (5 ns) Q-kapcsolt impulzusláncolattal a másodperc trilliomod része alatt közöl nagy energiájú impulzussorozatot, lehetővé téve a fotomechanikus hatást, amely a környező bőr megsértése nélkül zúzza szét az apró célokat a bőrön. A StarWalker technológiája így a nanoszekundumos lézerek nagy teljesítményét kombinálja a hagyományos pikoszekundumos lézerek ultrarövid impulzuscsúcs-teljesítményével.

Modulált akusztikus Q-kapcsolt (MaQX) lézerrendszer – Páratlan Q-kapcsolt impulzusenergia

A Fotona StarWalker lézerrendszere a rövid impulzusú technológiák teljes választékát egyetlen, nagy teljesítményű megoldásba kombináltan kínálja. A StarWalker szabadalmaztatott MaQX impulzus üzemmódjai erőteljes lézerenergia-sorozatokat juttatnak a kezelt felületre, amelyek fotoakusztikusan bontják le a bőrpigmentációkat kisebb, könnyebben lebontható részecskékké.

A forradalmi ASP technológián alapuló StarWalker példa nélküli 10 J-os Q-kapcsolt energiamennyiség közlésére képes, egyetlen óriási, strukturált MaQX impulzusban. A StarWalker egyedi magas MaQX energiaszintjével nagyobb energiájú fotoakusztikus hatás előállítására képes a kezelés helyén, ami hatékonyabb és gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé. Emellett a magas MaQX energiákkal nagyobb pontméretek állnak rendelkezésre még a mélyebben fekvő bőrelszíneződések homogénebb kezeléséhez is, így a nemkívánatos mellékhatások kockázata csökken.

 

Fő előnyök

 • Harmadik generációs ASP technológia a páratlan pontosság, hatékonyság és kezelésbiztonság érdekében
 • Az eljárási üzemmódok legszélesebb választéka, ideértve a MaQX, VERDE, FRAC3 és VERSA3 üzemmódokat pigment-, érrendszeri- és kollagénkezelésekhez
 • Korszerű, intelligens vezérlésű kézi eszközök impozáns választéka
 • Intuitív, könnyen használható paraméterválasztás
 • Minimálisan invazív, biztonságos kezelések rövid lábadozási idővel
 • Kiváló pácienskomfort és elégedettség
 • A könnyen használható, intuitív kezelőfelület segítségével az alkalmazások teljes választéka érhető el egy kézmozdulattal
 • Reagáló paramétervezérlés
 • Felhasználóbarát alkalmazásvarázslók a javasolt paraméterekhez
 • Teljes mértékben testre szabható memória az előre beállított kezelésekhez
 • Az eljárásnapló nyomon követi az összes korábbi kezelési eljárás naptári dátumhoz rendelt paramétereit
 • A vezérlőpanel a kezelések során minden eljárási statisztikát nyomon követ

Két modell választható:

 • A StarWalker® MaQX a legfejlettebb és legnagyobb teljesítményű StarWalker modell.
 • A StarWalker® QX a Fotona standard, nagy teljesítményű, Q-kapcsolt StarWalker modellje.
StarWalker® MaQX StarWalker® QX
1064 nm MaQX-1, MaQX-2,
MaQX-5, MaQX-10,
Turbo
FRAC3
VERSA3
MaQX-1, MaQX-2,
FRAC3
TURBO
532 nm MaQX-1, MaQX-2,
MaQX-5, MaQX-10,
Turbo
VERDE
MaQX-1
MaQX-2
TURBO
585 nm QX QX
650 nm QX QX

Páratlan biztonság Q-kapcsolt kezelésekhez

A páciens biztonságát és kényelmét az ultranagy teljesítményű MaQX üzemmódú kezelések tovább növelik a StarWalker egyedi képességének köszönhetően, amellyel a kezelő kiválaszthatja a kezelés lágysági szintjét (MaQX-1, MaQX-2, MaQX-5 vagy MaQX-10).

Amikor magasabb lágysági szintet választanak, a StarWalker ASP technológiája biztosítja, hogy az így keletkező akusztikai energia megfelelő akusztikai teljesítmény mellett szabaduljon fel, így a szövetet „lágyabb”, kevésbé invazív hatás éri.

 

Teljes sugárnyalábos és frakcionált kézi eszközök

A StarWalker teljes sugárnyalábos és frakcionált kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a kezelőorvosok számára, hogy a kezelések széles választékát korszerű megoldásokkal hajtsák végre.

A frakcionált kézi eszközök a StarWalker erőteljes fotomechanikai hatását pontosan fókuszált sorokba rendezik. Ezek a sorok koncentrált energiát közölnek, míg a környező részt a lézerfény érintetlenül hagyja.

Hosszabb rendszerélettartam: Majdnem 100%-os villanólámpa impulzuskihasználás

A legtöbb standard Q-kapcsolt lézerrendszer csak a lézerrendszer működése közben képes stabil teljesítményt elérni, biztosítva, hogy villanólámpáik belsőleg, magas ismétlési rátával pulzáljanak akkor is, amikor a kezelő egyimpulzusos, alacsony ismétlési rátájú üzemmódot választ ki. Ennek eredményeképpen a lézerrendszer, és különösen a villanólámpa, a legfontosabb alkatrészek egyike, a túlhasználat következtében idő előtt kiéghet. Nem ez az eset a StarWalker szabadalmaztatott vákuumcellás és OPTOflex technológiájával, ahol a lézer villanólámpa csak akkor aktiválódik, amikor ténylegesen lézerteljesítményre van szükség. Így a lézerrendszer terhelése sokkal kisebb, ami hosszabb villanólámpa-élettartamot és alacsonyabb lézerrendszer-karbantartási költséget eredményez.

Szabadalmaztatott megoldások homogén nyalábprofilra

A nyalábprofil homogenitása biztosítja a biztonságos lézeres kezelést, mivel a lézerenergia egyenletesen oszlik el a kezelt felületen. Az epidermalis károsodás minimálissá válik, és a vérzés, szövetfröccsenés, illetve a bőr tranziens szöveti elváltozásainak kockázata csökken. A homogén nyalábprofilok létrehozása nagy kihívás volt a lézeripar számára a Q-kapcsolt lézerek nemlineáris jellege miatt. A Fotona StarWalker magas színvonalú, Q-kapcsolt lézertechnológiája a majdnem teljesen homogén nyalábprofilok előállításához olyan úttörő megoldásokra támaszkodik, mint a szabadalmaztatott OPTOflex® és vákuumcellás technológiák. Az OPTOflex® csuklós karját kifejezetten arra tervezték, hogy hatékonyan továbbítsa a lézernyalábot energiaveszteség vagy a nyaláb eredeti tulajdonságainak megváltoztatása nélkül. A célzónyaláb alakja és nagysága javítja a láthatóságot, ami könnyebb és gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé nagyobb pontosság mellett. Az OPTOflex® könnyű, kompakt kivitelű és visszahajtható, hogy a készülék magasságát csökkentse. Olyan lézerminőségi előnyökkel, amelyek egyetlen nyalábsugárzó rendszerhez sem hasonlíthatók, az OPTOflex® meghatározó a nagyteljesítményű lézersugárzó rendszerek következő generációjában.

Klinikai eredmények

Age spots with MaQX
Melasma Treatment
Nevus of Ota Treatment
Pigmented Lesions Treatment
Solar Lentigo Treatment
TwinToning