StarWalker® PQX

Ultranagy teljesítményű pikoszekundum lézerek

 

A pikoszekundumos lézertechnológia tökéletesen alkalmas a bőrpigmentek hatékony eltávolítására anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket és nemkívánatos mellékhatásokat eredményezne. A pikoszekundumos lézerimpulzusok fotoakusztikus módon, teljes mértékben nem termikus hatással indukálják a bőr újrarendeződését, így nagyon biztonságos megoldást jelentenek minden bőrtípus számára.

Kínáljon biztonságos, hatékony és betegbarát kezeléseket

A kezelőorvos biztonságosan és hatékonyan a kezelési lehetőségek széles skáláját kínálhatja egyetlen készülékkel:

Miért a StarWalker® PQX?

A StarWalker® PQX a maximális teljesítményű StarWalker® lézercsalád legújabb tagja. Az egyik ok, amiért az innovatív StarWalker® PQX lézerrendszer kiemelkedik a versenytársak közül, az az, hogy a legmagasabb pikoszekundumos teljesítményt és energiát nyújtja, amely a kifinomult, csúcstechnológiás tartozékok széles választékával kombinálva a kezelések során gyorsaságot és precízitást jelent.

A rendszer fejlett technológiája az intuitív felhasználói felülettel, előre beállított kezelési paraméterekkel, korábbi kezelések integrált nyilvántartásával és betegadatbázissal kezdő és gyakorlott szakemberek számára is jól használható.

A StarWalker® PQX különleges előnyei

  • A legnagyobb energia és legjobb csúcsteljesítmény a gyors és hatékony kezelésekhez.
  • A pontméretek és kézi eszközök legnagyobb választéka (mind teljes pont, mind frakcionált) a kivételes kezelési sokoldalúság és tartomány eléréséhez.
  • Egyedülálló FracTat® eljárás a tetoválások és hegek eltávolításához, valamint a bőrfiatalításhoz.
  • Kiváló minőségű nyalábprofil, ASP technológia, egyedi online önkalibráció (EFC) a megbízhatóságért és a konzisztens eredményekért.
  • Hihetetlen kar ergonómia (OptoFlex), kényelmesen kis méret és súly (55 x 29 x 82 cm; 68 kg), a legalacsonyabb energiaigény (110/220 V, 16 A), valamint kivételesen csendes működés a kezelő kényelméért és a maximális energiahatékonyságért.

FracTat® kezelés

A Fotona szabadalmaztatott FracTat® eljárásának végrehajtásakor először mikroméretű lyukakat hozunk létre a bőrben egy frakcionált ablatív lézeres kézi eszközzel. A frakcionált mikrométeres lyukak nyomáskiegyenlítőkként szolgálnak, amelyeken keresztül a gázok túlnyomás esetén távozhatnak.

Fejlett kézieszköz-technológia a páratlan pontosságért és megbízhatóságért

A csúcsminőségű biokompatibilis anyagok, például az orvosi titánötvözet felhasználásával készült Fotona innovatív kézieszköz-technológia optimalizálja a lézerimpulzusok kezelési területre juttatását.

A StarWalker teljes sugárnyalábos és frakcionált kézieszköz-technológiája lehetővé teszi a kezelőorvosok számára, hogy a kezelések széles választékát korszerű megoldásokkal hajtsák végre. Az optikai bejuttatás minősége az energia egyenletes szállítását biztosítja, megbízhatóvá teszi a kezeléseket és minimalizálja a nem kívánt mellékhatásokat.

A frakcionált kézi eszközök az erőteljes fotomechanikai hatást pontosan fókuszált, nagy koncentrált energiát közlő sorokba rendezik, míg a környező szövetet a lézerfény érintetlenül hagyja. Mind a nem ablatív bőrfiatalító és tonizáló kezelés, mind pedig a hegek kezelésében, a bőrfiatalításban és a hatékonyabb tetoválás eltávolításban egyedülálló FracTat® ablatív kezelés lehetséges a Fotona frakcionált kézi eszközeivel.