TimeWalker® Fotona4D®

Noninvazív lézeres facelift

A TimeWalker® egy újgenerációs Er:YAG és Nd:YAG esztétikai lézer arcesztétikai kezelésekhez. A fejlett Fotona lézertechnológia és a szabadalmaztatott ASP-működtetésű kezelési mód egyedülálló kombinációjának köszönhetően a TimeWalker® olyan noninvazív facelifting eljárásokra optimalizált, mint a Fotona4D®SmoothEye® és a LipLase.

A biztonságos és nagyon hatékony Er:YAG lézer

A TimeWalker® egy olyan fejlett, nagy teljesítményű Er:YAG lézerrel van felszerelve, amely a nem ablatív kezelésekhez mikrométeres termikus regenerációval rendelkezik, valamint precíz ablációvezérlést is biztosít.

Egyedülálló, szabadalmaztatott Fotona SMOOTH® Technológia

A szabadalmaztatott Fotona SMOOTH® Er:YAG lézerimpulzusok a jól szabályozott és biztonságos szöveti kollagénfeszesítés és a kollagénképződés érdekében a nem ablatív termikus stimuláció egyedülálló formáját és egy kíméletes, kettős szövetregenerációs folyamatot aktiválnak. A páciensek azonnali feszességet és frissességet, valamint hosszan tartó fiatalító hatást tapasztalnak, így fenntartó kezelésekhez is ideális.

A hideg, minimálisan ablatív és forró mély ablatív hámlasztás, valamint a teljes mezős és frakcionált bőrmegújító kezelések mind olyan kiegészítő funkciók, amelyekkel a kezelés bármilyen dermatológiai állapot esetében kivételes eredménnyel jár.

Aranystandard Nd:YAG szabadalmaztatott PIANO® és FRAC3® impulzustechnológiával

A TimeWalker® rendszerhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát.

A TimeWalker újgenerációs, szuper-kibővített PIANO® üzemmódja teljes vastagságban képes egy nagyobb mennyiségű szövet felmelegítésére a dermisz és az epidermisz biztonságos és ellenőrzött feszesítéséhez, miközben megóvja a bőrt a szükségtelen hőkárosodástól.

Ezenkívül a Fotona forradalmi FRAC3® technológiája háromdimenziós frakcionált mintázatot hoz létre az epidermiszben és a dermiszben, amely szelektív módon célozza meg a speciális szöveti kromofórokat a mélyebb, életkorral járó bőrhibák kezelésére, megindítva a új kollagénrostok képződését és a gyógyulást az epidermisz károsodása nélkül, bőrtípustól függetlenül.

Két modell választható:

  • TimeWalker® Fotona4D®
  • TimeWalker® Fotona4D® PRO

TimeWalker® Fotona4D® minden noninvazív arckezeléshez: Fotona4D®SmoothEye® és LipLase.

A TimeWalker® Fotona4D® PRO teljes arcfiatalítási megoldást kínál többek között noninvazív bőrfiatalító kezelésekkel, ablatív teljes és frakcionált hámlasztásokkal, hegkezeléssel, az arcot érintő érrendszeri elváltozásokra vonatkozó eljárásokkal, valamint az aktív akné és rosacea kezelésekkel.

TimeWalker® Fotona4D® TimeWalker® Fotona4D® PRO
Teljesítmény/Energia Üzemmódok Teljesítmény/Energia Üzemmódok
2940 nm
Er:YAG
12 W, 0,9 J MSP, SMOOTH 20 W, 1,5 J MSP, SP, LP, VLP,
SMOOTH
1064 nm
Nd:YAG
30 W, 10 J FRAC3, PIANO 30 W, 20 J FRAC3, PIANO,
VERSA, LLLT

Fejlett kézieszköz-technológia a páratlan irányításért

A csúcsminőségű biokompatibilis anyagok, például a titán és az arany felhasználásával készült Fotona innovatív kézieszköz-technológia optimalizálja a lézerimpulzusok kezelési területre juttatását.

Klinikai eredmények

Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®
Fotona4D®