XP Dynamis

Sebesség és sokoldalúság a hatékonyság fenntartása mellett

A Fotona XP Dynamis esztétikai és sebészeti lézerrendszere ideális választás, ha a kiváló minőségű esztétikai kezelések elvégzéséhez fontosnak tartja a gyorsaságot és a hatékonyság tekintetében nem ismer kompromisszumot. Az XP Dynamis középpontjában egy nagy teljesítményű, nem ablatív hosszú impulzusú Nd:YAG és egy sebészeti QCW Nd:YAG lézer áll, amelyek együttesen rendkívül széles esztétikai kezelési tartományt fednek le.

Nagy teljesítményű esztétikai kezelések

A nem ablatív esztétikai lézeres kezelés egy rendkívül népszerű és jövedelmező piaci szegmens, és az Nd:YAG lézer természetesen nem szorul bemutatásra, mint a szőrtelenítés, a bőrfiatalítás, az akné- és érrendszeri kezelések, stb. aranystandardja. Az 1064 nm-es hullámhossz bizonyítottan minimalizálja a kényelmetlenséget, miközben kivételes hatékonysággal és hosszú távú sikerekkel rendelkezik, valamint jelentősen csökkenti a felépülési időt.

Az XP Dynamis szkenner-kompatibilis, és a top-hat eloszlású kézidarabokkal használva gyorsabb eljárási sebességet, biztonságot és hatékonyságot biztosít a nagy felületű kezelések széles körének alkalmazása során. Sőt, a Fotona forradalmian új, szuper-hosszú impulzusú Fotona PIANO üzemmódja lehetővé teszi a mélyre hatoló Nd:YAG hőhatások fokozott hatékonyságát, miközben az epidermisz biztonságos és sértetlen marad.

Anti-Aging kezelés belülről kifelé haladva

Az XP Dynamis segítségével még a nem ablatív esztétikai kezelések jövedelmező, minimálisan invazív sebészeti eljárásokkal – mint például lézeres lipolízis, endovénás lézeres abláció stb. – való kombinálására is lehetősége van. Az XP Dynamis a szektor legnagyobb teljesítményű Nd:YAG lézerét ötvözi a piacon fellelhető egyik legerősebb QCW Nd:YAG sebészeti lézerrel, lehetővé téve az öregedésgátló kezelések teljes skálájának elvégzését, belülről kifelé haladva.

Az XP Dynamis ideális választás, ha fontosnak tartja a gyorsaságot a kiváló minőségű kezelések elvégzéséhez és a hatékonyság tekintetében nem ismer kompromisszumot. Az XP Dynamis középpontjában egy nagy teljesítményű (80 W), nem ablatív hosszú impulzusú Nd:YAG és egy sebészeti QCW Nd:YAG lézer áll, amelyek együttesen rendkívül széles esztétikai, bőrgyógyászati és sebészeti kezelési tartományt fednek le. Részleteket és további termékinformációt az SP Line prospektusban talál.

  XP Dynamis
Lézer típusa Nd:YAG
Teljesítmény 80 W
Szkenner S-11, L-Runner Pro
Üzemmódok LP, FRAC3®, QCW, PIANO

Nagy teljesítményű esztétikai technológia

Az XP Dynamis Nd:YAG lézere a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmóddal rendelkezik. A bőrszövetbeli homogén, illetve a melaninbeli alacsony abszorpciójának köszönhetően biztonságosan használható valamennyi bőrtípuson. A hagyományos technológiákkal összehasonlítva a Fotona szabadalmaztatott VSP technológiája gyakorlatilag azonnali hőmérséklet-emelkedést idéz elő, amely csak a célzott struktúrákra irányul.

Ezen túlmenően az Nd:YAG lézer lehetővé teszi a FRAC3® nem ablatív bőrfiatalító kezelések elvégzését is, amely úttörő frakcionált megközelítést jelent az öregedésgátló és esztétikai kezelések területén. Ezen eljárás során a legapróbb, életkorral járó bőrinhomogenitások kezelése a környező bőr minimális mértékű károsodásával jár, biztosítva ezzel a kiváló eredményt és gyorsabb felépülést.

Szabadalmaztatott megoldások – a maximális biztonságért és pontosságért

A VSPEFC és az XP Dynamisba integrált egyéb alapvető technológiák birtokában biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott paramétereket a rendszer pontosan és precízen juttatja a kívánt helyre minden egyes kezelési ciklus során, így páratlan biztonságot és a rendszer képességeibe vetett teljes bizalmat érhetünk el. Sőt, az XP Dynamis nagy energiatermelő kapacitásának köszönhetően az optimális eljárási sebesség és hatékonyság a rendszer maximális kapacitásának töredékével is elérhető, így a rendszer tartósabbá válik és alacsonyabb működési költségekkel üzemeltethető.

Fejlett kézieszköz-technológia – a páratlan irányításért

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája optimalizálja a biztonságos, hatékony és pontosan szabályozott lézerimpulzusok eljuttatását a kezelendő területre.

Klinikai eredmények

Active Acne Treatment
Active Acne Treatment
Hemangioma Treatment
Permanent Hair Reduction
Permanent Hair Reduction
Spider Vein Removal