XS Dynamis

Az újgenerációs bőrmegújító kezelések technológiája

Fejlett kezelési jellemzőkkel és teljes mértékben testre szabható beállításokkal a Fotona XS Dynamis valódi harmadik generációs Er:YAG lézeres bőrmegújító kezelést kínál. Az XS Dynamis a teljes körű bőrfiatalító megoldást jelenti. Bőrmegújító funkciói a felületestől a mély hámlasztásig, a nem ablatívtól a teljesen ablatívig és a teljes mezőstől a frakcionáltig terjednek.

A bőrmegújító kezelés még soha nem volt ennyire sokoldalú

Az XS Dynamis segítségével művész lehet; visszafordítja az öregedés hatásait, és egészséges, fiatalos megjelenést és érzetet biztosíthat a bőrnek. Több mint 20 előzetes kezelési beállítás áll rendelkezésre, amelyek tovább finomíthatók a digitális ablációs és koagulációs mélységjelzők segítségével, így kiszámítható eredményeket érhetünk el – ez a rendszer egyik legerősebb pontja. A teljes ablációs és koagulációs szabályozás lehetővé teszi a kezelés adott állapothoz való igazítását, hogy tökéletes hatást érjünk el mind a teljes mezős, mind a frakcionált bőrmegújító kezelés során. The XS Dynamis akár lézeres hegkezelésekkel is használható. Az aknés hegek különösen jól reagálnak a kíméletes Er:YAG lézeres bőrmegújító kezelésre.

Pigmentált léziók kezelésére tökéletes

A bőrmegújító kezelésen kívül az XS Dynamis nagy teljesítményű Er:YAG lézere számos egyéb esztétikai és bőrgyógyászati eljárás kivitelezésére is alkalmas. Az XS Dynamis az epidermisz és a dermisz felső rétegének ellenőrzött és viszonylag vérmentes, kíméletes ablációjával biztonságosan és hatékonyan távolítja el a pigmentált elváltozásokat, például a keratózisokat és az anyajegyeket. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az Er:YAG lézerek nagyon hatékonyak a keratózisok kezelésében, akár 93%-os klinikai és szövettani javulás is elérhető egyetlen kezelés után.

Sztár a nőgyógyászatban

A Fotona Er:YAG lézerének hullámhossza a méhnyak és a hüvely rendellenességeinek, valamint a HPV léziók, pigmentációk és neoplasztikus elváltozások kezelésére is ideális. Az XS Dynamis használata számos előnnyel jár a nőgyógyászati kezelések során, beleértve a csekély fájdalommal vagy fájdalom nélkül és gyakran érzéstelenítés nélkül elvégezhető noninvazív, nagy pontosságú eljárásokat is. Érintésmentes és fertőtlenítő képessége miatt akár fertőzött szöveteken is alkalmazható, teljes reepitalizációval és gyors sebgyógyulással.

Az XS Dynamis jellemzői:

  • Teljes bőrmegújító munkaállomás
  • Teljes mezős és frakcionált szkennelés
  • Páratlan ablációs és koagulációs szabályozás
  • Fotona SMOOTH & TURBO technológia 
  • 24 előre beállított bőrmegújító program
  • Vezeték nélküli lábkapcsoló*
    * választható funkció
  XS Dynamis
Energia 3 J
Szkenner F-Runner, S-Runner
Üzemmódok Teljes mezős, Frakcionált, SMOOTH, TURBO

Valódi harmadik generációs lézeres bőrmegújító kezelés

A legkorszerűbb szkennerek és frakcionált opciók az XS Dynamis-t valódi átfogó megoldássá teszik a gyakorlatban, míg a Fotona TURBO üzemmódja a nagy felbontású frakcionált kezelésekhez és a Fotona SMOOTH üzemmódja a nagy sebességű, minimálisan ablatív koagulációs eljárásokhoz további kezelési dimenziókkal szolgál. Akár egy művész a színeket, Ön pontosan vegyítheti a hideg ablációt és a termikus hatásokat a tökéletes eredményért minden kezelés során.

Az XS Dynamis nagy teljesítményű Er:YAG lézere eredendően hatékonyabb ablációt biztosít. Az energiát a víz – a bőrmegújító kezelés fő kromofórja – nagy mértékben abszorbeálja, ezért mikrométeres pontossággal, nagyon csekély hővezetés mellett párologtatható el a bőr. Ez minimálisra csökkenti a felépülési időt, valamint az olyan nemkívánatos hatásokat, mint a hipopigmentáció és az állandó eritéma. Az XS Dynamis‑ban a Fotona szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiájával precízen hangolható össze a „hideg” abláció, valamint a nem ablatív termikus kezelési arány. A beállítások teljes körű testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Gyorsított gyógyulás kiszámítható frakcionált szkenneléssel

Az F-Runner frakcionált szkennelés és az XS Dynamis kezelésvezérlő funkciói lehetővé teszik az Ön számára, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt a kezelés intenzitása és a páciens elfogadható felépülési ideje között. Az F-Runner 250 µm átmérőjű mikrocsatornákat létesít, amelyek beindítják a sebgyógyulást, ami viszont serkenti az új kollagén- és elasztin termelődését. Az érintetlen környező bőrterület szintén elősegíti a gyors gyógyulást. A frakcionált kezelések növelik a bőr általános vastagságát és turgorát az egészséges megjelenés és érzet érdekében.
A páciens komfortérzete kiváló, a gyógyulási idő rövidebb, a paraméterek finomtól a drámai eredményig hangolhatók. A nagy területet lefedő eljárások drámai hasznot húznak abból a páratlan pontosságból és egységességből, amelyet csak a számítógéppel vezérelt szkennelés biztosít.

Példátlan, teljes mezős ablációs lehetőségek

A teljes mezős abláció továbbra is a bőrmegújító kezelések drámai eredményeinek alapja és legnépszerűbb módja. Az S-Runner számítógép által vezérelt szkennelési mód javítja a kezelési pontosságot és az irányítást az egyenletesebb, természetesebb eredmény érdekében. Az XS Dynamis támogató technológiái mellett az S-Runnerrel a kezelési lehetőségek rendkívül széles körűek, ide tartozik a Gyengéd hámlasztásMélyhámlasztás, valamint a Nem ablatív termikus és a Hideg abláció.

Szabadalmaztatott megoldások a maximális biztonságért és pontosságért

A Fotona szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) technológiája pontosan szabályozott négyzet alakú impulzussorozatokat hoz létre, így kiküszöböli a szükségtelen lézerenergia abszorpciót a maximális biztonság érdekében. A négyzet alakú lézerimpulzusoknál nincs meg az impulzusteljesítmény szabványos lézertechnológiákra jellemző lassú emelkedése és még lassabb leszálló fázisa, ami biztosítja a maximális teljesítményt és a páciens kényelmét a kezelések során.

Az EFC (Energiaszint ellenőrzés) technológia, a Fotona egyik úttörő biztonsági funkciója, aktívan ellenőrzi és szabályozza az egyes impulzusok energiaszintjét, ezáltal a kimeneti energia pontosan illeszkedik a biztonságos és hatékony kezeléshez. Ezen jellemzők és az XS Dynamis más alapvető technológiáinak birtokában biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott paramétereket a rendszer biztonságosan és pontosan juttatja a kívánt helyre a teljes kezelési ciklus során, így páratlan biztonságot és a rendszer képességeibe vetett teljes bizalmat érhetünk el.

Fejlett kézieszköz-technológia

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kézieszköz-technológiája optimalizálja a biztonságos, hatékony és pontosan szabályozott lézerimpulzusok eljuttatását a kezelendő területre.

Klinikai eredmények

Active Acne Treatment
Facial Scar Treatment
Nasal Scar Treatment
Periocular Resurfacing Treatment
Perioral Resurfacing Treatment
Resurfacing Treatment